Hej!

Hej på er! Jag har varit hemma idag men ändå inte hunnit kika in här.. Trots det känns det inte som att jag gjort så jättemycket, haha. 
 
Efter frukosten i morse gick jag direkt ut till stallet, packade hö och plockade in Leon. Han borstades, fick pälsglans i svansen, inoljade hovar och smorda mungipor - vilket jag gör alltid gör med både Leon och Frolle. Sedan var det dags för honom att komma ut och bli aktiverad. Det gick bra, men det blev en hel del bus och tokigheter från Leons sida! Mer om det får ni läsa i ett separat inlägg. Sedan red jag även Frolle och han gick gudomligt bra, som han även gjorde på lektionen för Lena igår. Mer om passet på honom får ni läsa i ett annat inlägg också! 
 
Efter det fikade jag en snabbis och sen åkte jag och mamma in till stan. Jag köpte den allra sista juklappen, var in på trafikskolan och bokade körlektioner samt riskettan och sist men inte minst handlade vi massor av mat till både oss och min mormor. Vi kom inte hem förrän klockan sex så då åt vi middag och sedan gick jag ut och mockade som jag inte hann göra tidigare. Nu står hästarna inne och mumsar på sitt natthö och jag har precis målat naglarna med mitt nya lack! Nu ska jag skriva om passen på Frollis och Lellis, så håll utkik. :) 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|