Söndag

Hej på er! Allt bra? Jag är himla trött och har ont i halsen. Jag vaknar stup i kvarten på nätterna av hostattacker så jag får inte så mycket sömn nu, men trots det är det såklart full fart hela dagarna. Galan igår var om jag ska vara ärlig, ganska tråkig. Vi från HRPK hade fått bord längst ut på sidan och där vi satt såg vi nästan ingenting av det som hände på scenen. Middagen var god men efterrätten var ingen höjdare, och att jag var väldigt trött och hade halsont gjorde inte kvällen bättre. Haha, så negativ.. 
 
Idag har jag och Frolle varit och ridit i det nya ridhuset här i närheten! Jag har inte ridit där innan då det ska ha varit ganska djupt underlag. Så är det ju oftast när man lägger in nytt så det har helt enkelt behövts "ridas till". Nu tycker jag det var helt okej! Inte så djupt men lite "sockerskål". Det var godkänt av Frolle i alla fall och han är ganska kinkig för djupa underlag. Det är ett fantastiskt fint ridhus! Bra belysning, uppvärmd cafeteria, toalett, läktare och uppbindningplats. När jag kom hem från ridhuset med Frolle gjorde jag i ordning Leon för ett ridpass också, men mer om både Frolles och Leons pass i ett annat inlägg! :) Nu ska jag springa över till Erica och hämta några bilder som hennes sambo fick på mig och Frolle idag så kan jag visa er sen. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|