Igår

Åh så skönt det var hos farfar igår! Tänk om man hade haft en pool hemma... Då hade jag legat vid den hela dagarna långa och endast lämna för att ta hand om hästarna, haha. Jag och Fredrik smälte nästan bort i värmen så innan vi åkte hem kändes det välbehövligt med en iskall cola och lite mat på Max. Jag är inte ett jättestort fan av snabbmat, det beror nog på att jag åt det så fort jag fick chansen för några år sedan. Dock är delifreshburgarna på max väldigt goda och inte lika flottiga som de andra! Det gillar jag :) 
 
Väl hemma igen så gick jag ut och red Frolle, lösgörande på banan. Han kändes lite tung i handen igår så jag försökte hela tiden få honom att lätta genom övergångar och tempoväxlingar. Det kändes bättre mot slutet! I övrigt var han väldigt mjuk i kroppen och flög åt sidan i skänkelvikningarna. Härligt :) Träningen idag är inställd så vi får se vad vi hittar på idag. 
 
Här kommer några snapshots från igår! 
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|