Heeeej!

Så, nu har jag lite tid över! Ledsen att jag inte hunnit med att uppdatera men såhär runt påsk är det alltid mycket att göra och stå i. I torsdags red jag Deira och Frolle. Deira hade lite träningsvärk efter ett hårdare pass med hennes ägare så hon var lite stel och stum men blev finare mot slutet, det blåste lite så hon var på hugget också. Frolle skrittade bara, men det var härligt och skönt! Efter stallet var jag dödstrött så då gick jag och la mig. Sent på kvällen kom Fredrik så då var jag vaken någon timme med honom innan vi gick och la oss. 
 
Igår hade jag det stressigt. Jag tog sovmorgon och sov lite längre än vad jag trodde att jag skulle, haha. Jag brukar vakna runt åtta av mig själv men igår sov jag ända till halv tio när mamma väckte oss. Efter frukosten skjutsade jag Fredrik till hans bil och sedan blev det full fart i stallet. Både Leon och Frolle gick över bommar och ett litet hinder igår och båda skötte sig jättebra! Frolle njöt av varje sekund, han tyckte det var jätteroligt, och Leon var fantastiskt fin. Dessutom gjorde han sin första skänkelvikning någonsin och det med bravur! Wow, så roligt med framsteg. :) Sedan skyndade jag mig att fixa stallet, äta påsklunch med Fredrik och familjen och sedan duscha och göra i ordning mig för min kusins 18-årsmiddag/fest. Det var supertrevligt och det var faktiskt såååå värt att missa tävlingen för farfars överraskning! Vi kom hem vid halv två på natten och då kröp vi direkt ner i sängen. 
 
Idag har det också varit fullt upp. Sovmorgon igen och sedan åkte jag och mina systrar Annika och Madde till Maddes hus i Njurunda för lite systertid. Vi gjorde fint i hennes fönster med blommor och prydnader för att sedan åka till Birsta en snabbis. Vi köpte med oss tulpaner till mamma och på vägen hem besökte vi en loppis där jag hittade jättefina champagneglas med guldkant (jag har blivit galen i saker med detaljer i guld!!) som fick följa med hem. Väl hemma var det påsktrerättersmiddag och det var sååå gott! Jag kom inte ut i stallet förrän efter sex så där har jag varit fram till nu. Jag har precis duschat och nu väntar jag på att Fredrik ska komma hem från sin kompis! 
 
I morgon är det också mycket på schemat, men nu har jag planerat dagen lite bättre för att hinna med allt! Jag hatar att stressa och för att slippa det krävs det en del planering och struktur. Jag är en riktig planerare, haha... 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|