Onsdag

Nu är det bara två dagar kvar av denna vecka och det känns såååå skönt! Jag längtar efter helg och sovmorgon, för jag är så himla trött nu. Gymnasiearbetet rullar på jättebra i alla fall och på måndag är det dags för utvärdering. Imorgon och på fredag har vi ridning inlagt på schemat också så jag tror dessa dagar kommer gå i rasande fart! 
 
Som ni såg i föregående inlägg har jag varit ute på en prommis med Leon ikväll. Han skötte sig galant! Lite läskigt med mötande hundar och cykel bara. Innan promenaden skrubbade och oljade jag in hovarna, ryktade och friserade honom. Jag hann aldrig göra det i lördags innan tävlingen (det kanske ni såg på bilderna, hehe?) i och med att vi var tvungna att åka till hovslagaren så jag gjorde det helt enkelt idag istället.
 
Efter promenaden gjorde jag i ordning Frolle och vi begav oss ut på en jogg i skogen! Han var lite spänd och på tårna i början när jag travade igång honom men det gick snabbt över. Vi hade lite problem med att hitta en bra känsla i galoppen idag - det kändes liksom som att han gick i fyrtakt och inte alls genom ryggen. Jag fick hela tiden tänka på att lägga ner honom i formen och ha skänkeln intill - då blev det bättre. Han gick ganska kort idag efter två superpass på ridbanan! 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova några timmar innan klockan ringer igen. Torsdag imorgon vilket innebär att dagen efter det är fredag och efter det - HELG! Hahahaha... Godnatt. ♥
 
 
Såhär stod Frolle under tiden jag borstade och tog på skydden! Haha, helt paralyserad av slickstenen.. Gullisen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|