Halsfluss

I morse vaknade jag upp med världens halsont så jag sov vidare istället för att gå ut och jobba. Det höll i sig och i eftermiddags skjutsade Fredrik mig till hälsocentralen där det visade sig att jag fått halsfluss.. Så just nu är penicillin, ipren och bafucin mina bästa vänner typ. Jag hoppas att jag är frisk imorgon till kvalitetsbedömningen men det lär väll inte hända, haha. Jag orkar verkligen inte vara sjuk.. :( 
 
Jag har varit inne och samlat på mig energi nu för att orka gå ut till stallet. Jag ska putsa allt och pyssla om Leon. Vi har starttid 12:40 för gångartsprov/exteriörbedömning och starttid 13:30 för löshoppning. Jag räknar med att lasta ungefär klockan 08:00 imorgon bitti, så det blir en lång dag! Jag hoppas bara Leon sparar på energin i transporten och inte sparkar som en galning.. Han är ju expert på att inte stå stilla på resorna. Förhoppningvis känner han på sig att det är allvar och håller sig lugn! 
 
Nu ska jag kila ut till stallet. Hej så länge! 
 
 


Kommentarer
Postat av: Matilda

Uscha då, krya! Och lycka till imorgon. :)

Svar: Dubbeltack!
Pernilla Hägglund

2015-08-21 @ 18:14:40
URL: http://skogsrusset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|