Date night

Idag har jag och Fredrik spenderat dagen i Visby. Eller först tog vi det lugnt i stugan några timmar och tittade på serier. Vi gick runt i butiker - det finns så otroligt många fina och mysiga små butiker där man hittar riktigt läckra prylar. Mest inredning men det är så roligt att gå runt och titta på, man får så mycket inspiration! 

Vid sju började vi leta efter någonstans att äta och vi hittade en mysig tapasrestaurang. Vi beställde in sex rätter och gud så gott det var! Ingen av oss hade ätit tapas förut så vi visste inte riktigt hur det gick till, men sex rätter var perfekt att dela på. Det är verkligen något jag rekommenderar! 

Sedan gick vi runt vid hamnen och i fler små butiker. Nu har Fredriks pappa hämtat oss och vi är på väg till stugan igen. Imorgon ska vi nog åka till någon blå lagun och bada! 








Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Gott!

Svar: Fantastiskt gott var det!!!
Pernilla Hägglund

2015-07-17 @ 23:15:50
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|