Lördag

Godmorgon på er! Jag har redan varit vaken ett bra tag, sen klockan 7 faktiskt. Jag sov hos Fredrik i natt så i morse smög jag upp och åkte hem för att hinna rida innan jag börjar jobba. 
 
Idag fick Frolle en välförtjänt skrittdag! Som ni vet har Frolle normalt inte några vilodagar som innebär att skrota i hagen en hel dag utan en vilodag för honom är att promeneras eller skrittas uppsuttet på hackamoret. Jag tycker det helt enkelt har gett ett bättre resultat än vad en hel vilodag har. Hur som helst så skrittade vi i ungefär en timme på hans favoritväg. Han traskade på energiskt och med spetsade öron! När vi kom tillbaka till stallet fick han gå in i boxen och fortsätta äta på sitt frukosthö och jag tog ut Leon på stallgången och pysslade om honom. Alltså jag längtar så himla mycket tills det att jag ska börja rida igång honom igen! Min vackra Lellis. 
 
Nu ska jag äta myyyyycket frukost (jag har inte hunnit äta något än, KATASTROF!!) och sedan ska jag jobba hela dagen. Sista delen av bilderna på mig och Frolle kommer upp idag så håll utkik efter den! Visst är bilderna fina? 
 
 
Ignorera sträcken på mina lår, jag blev lite skitig, pälsig och kladdig av att rida barbacka utan ridbyxor haha. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|