Stressigt

Förlåååååt för att jag inte kikat in här på ett par dagar, men det har varit väldigt mycket för mig med tajt tidsschema bloggen och datorn över huvudtaget har hamnat på sidan. Men nu har jag några minuter över i alla fall! Jag tänkte berätta lite om de senaste dagarna och sådär. 
 
I måndags jobbade jag hela dagen fram till halv fyra (vilket jag i princip gör varje dag). När jag jobbat klart skyndade jag mig att fixa mockningen och höet för att sedan lasta Frolle och åka till ett stall i närheten för att träna för en för oss ny tränare, Åsa Enqvist. Hon hade ett lite annat tankesätt jämfört med mina andra tränare men jag tycker ändå det fungerade väldigt bra. Åsa var väldigt positiv, konsekvent, förklarade väldigt bra och kom med många bra tips! Något jag absolut fastnade för var att jag skulle tänka att jag har tio växlar i varje gångart och hela tiden växla. Annars har man liksom bara tänkt samlad, mellan och ökad typ. Men nu är det mer nyanser som knappt är synbara och jag har liksom fått upp ögonen för att hela tiden variera tempot och vad det kan föra med sig. Hon var dessutom hela tiden på mig att fjädra av i min vänsterhand då det är den tygel som Frolle lätt biter sig fast i. Jag tänker alltid på det men det är bra att ha någon från backen som verkligen säger åt en på skarpen ibland! Jag fick en riktigt fin känsla och Frolle var jätteduktig som vanligt. Åsa tyckte att han var en jättefin och välriden ponny! Superkul att höra såklart. Efter att jag ridit klart gick jag runt och kollade i stallet och på hagarna där då Frolle kommer flytta dit till hösten. Men mer om det en annan gång... :) 
 
Igår tisdag efter jobbet skyndade jag mig in till stan för att hinna handla jeans och lite annat innan dom stängde. Fredrik hängde på och vi avslutade med en fika på smörgåscaféet Jambo tillsammans med Felicia innan vi åkte hem. Det var så roligt att umgås med Felicia igen! Vi gick i högstadiet tillsammans och hon är en av mina allra bästa vänner. Tyvärr har vi inte kunna setts så mycket då hon pluggar i Sundsvall och jag i Gävle, men dom gånger vi väl träffas är det precis som vanligt. ♥ Efter det fixade jag stallet, red ut i skogen på Frolle och sist men inte minst ställde jag mig i köket och bakade en cheesecake klockan 10 på kvällen... haha! 
 
Idag har jag jobbat som vanligt, ridit ut på Frolle (som har känts kanonfin både igår och idag) och fixat stallet. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag laga mat. Några vänner kommer strax över på middag för att fira min student som dom inte kunde komma på. Det ska bli jättemysigt! Nej, nu måste jag sätta fart. I morgon styr vi bilen mot Strängnäs och jag loooovar att jag ska blogga bättre under helgen. Kram!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|