Ändrade planer

Det blev lite ändrade planer nu på eftermiddagen. Ridklubben håller på att byta fönster i ridhuset och alla ridskolehästar är lite på tårna, så då kändes det inte säkert nog att åka in med Leon. Han hade absolut reagerat på fönsterbytena och då förmodligen fått igång ridskolehästarna ännu mer än vad dom redan är... Nästa vecka ska vi däremot åka in och rida lektion igen. Jag hade ju redan hunnit rida Frolle också så jag kunde inte åka in med honom heller. 
 
Leon fick ännu en vilodag idag men ska ridas i morgon. Planen är ett pass på ridbanan, repetera det vi jobbat på tidigare ridpass och även gå igenom LC:1. Resten av veckan ser ut såhär: vila, uteritt, ridning på ridbanan och promenad.
 
Dessutom har jag strukit mig från tävlingen på fredag.. Min kusin fyller 18 och ordnar i samma veva en liten släktträff kan man säga och min farfar har ordnat med någonting som är väldigt viktigt att alla är med på. Jag trodde att jag skulle hinna tävla och sedan åka till Gävle och vara med, men min starttid blev 18:06 och jag skulle behöva vara i Gävle halv sex. Det känns verkligen jättetråkigt. Hemmatävling och vårat favoritprogram... Men men, jag får försöka se det positiva istället! Jag är ganska bra på att vända lite tråkigare saker till något positivt så det blir nog inga problem. Jag får helt enkelt längta lite längre efter att få tävla! :) 
 
 
♥♥♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|