Hej igen!

Här har uppdateringen legat på latsidan minsann! Sorry för det.. Men jag har inte riktigt haft tiden, lusten eller motivationen till att skriva ihop något så det har helt enkelt fått vara. Nu känner jag mig däremot lite taggad till att börja uppdatera igen! 
 
Under tiden som det varit tyst här på bloggen har det hänt en del - Leon har haft en veckas vila, några tantkalaset-dagar på Ledingenäs med träningar för Tinne, en resa till Göteborg, "vanlig" Tinne-träning för Helena och en hel del nya datum att boka upp i kalendern. Så himla roligt nu när det börjar hända lite mer! 
 
Jag och Leon har hela fyra tävlingar som vi är anmälda till och redan nästa vecka är vår första för i år. Vi har ju halkat efter lite i och med behandlingen av en vit fläck i ögat, men nu är det i alla fall avslutat och det känns så skönt! Hur som helst så blir vår årsdebut på Segersta. Vi ska rida FEI finalprogram för 5-åringar vilket ska bli otroligt roligt och spännande! 
 
Imorgon väntar tävling för Helena och Hirtenlife. En kvällstävling på Strömsholm där dom startar en MSV:B2. Det ska också bli jätteroligt! Det är Hirtens första tävling för i år och även första gången för mig som jag groomar henne på tävling över huvudtaget, så för min del ska det bli roligt att "komma närmare" Hirten i tävlingssammanhang. 
 
Nu när jag är "back in business" i bloggandet kan ni väll hjälpa mig att komma igång ännu mera, tycker jag! Ni kanske har en fråga eller ett ämne som ni vill att jag tar upp? Om mig, jobbet som hästskötare, lägenheten, Leon, mina lektioner eller något helt annat? Kommentera! :)
 
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan du skriva ett inlägg om frolle och allt det nya för han? Asså stallet ryttaren och allt

2016-04-20 @ 21:27:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|