Bra start på 2016

Jag hade en väldigt bra start på det nya året - lite annorlunda men bra! Jag har alltid varit väldigt snabb ut i stallet när det varit ett nytt år eftersom man på något sätt alltid känner sig lite extra inspirerad och taggad. Men nu kändes det snarare lite tomt att inte rida och sprida över den "nya" energin i ridningen och på hästarna. Jag är väldigt ridsugen så jag är ganska säker på att inspirationen kommer hänga med även till på måndag. Det ska bli så roligt att tävla det här året och även hänga med på Helenas tävlingssäsong! Åh, det är verkligen mycket att se fram emot. :) 
 
Även om dagen igår inte innehöll så mycket hästar så var den mysig och bra. Jag umgicks med familjen och på kvällen gick jag över till Erica för middag med henne och Jennie. Vi åt småplock, tacos och en jättegod hallonlakritspanacotta! Alla tre blev proppmätta efteråt, men det var så gott och härligt att prata ikapp med varandra. Vi tre har bott grannar hela livet och växt upp med varandra och då har man ju ett lite speciellt band till varandra! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|