Gott nytt år!

Hoppas ni alla hade ett toppenbra avslut på 2015 och en ännu bättre start på 2016! Jag åt middag hemma hos min syster tillsammans med hennes sambo, min andra syster och svåger, mamma och min kompis Jennie som jag växt upp med. Det var jättemysigt med otroligt god trerättersmiddag, gott vin och spel! Jag och Jennie hade planerat att gå ut på Hogges i Hudik men stannade kvar med min familj istället. Det enda som fattades var en nyårspuss från världens finaste Fredrik som firade med sina kollegor i Stockholm. Men man kan inte få allt!
 
Det känns väldigt skönt att 2015 är slut. Det har varit ett väldigt tufft år med en del jobbiga händelser, men sen har det också varit en hel del toppar detta år! Jag tänkte göra ett separat inlägg där jag skriver lite mer om det senare. Jag ser hur som helst väldigt mycket fram emot att se vad 2016 har att bjuda på! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|