Världscupfinal

Alltså världscupfinalen var verkligen SÅ spännande! Tinnes ritt var fantastiskt fin, jag fick rysningar deluxe och några tårar på kinden. Otroligt vackert att se på! Meeeeeen så var ju Hans-Peter Minderhoud's ritt felfri och även den riktigt riktigt fin, så en mycket värdig vinnare tycker jag. Jag är ordentligt boostad med energi och inspiration! 
 
Under förmiddagen har jag haft det riktigt gött - pysslat lite i lägenheten och varit ute och sprungit. Jag hittade fantastiskt fin skog att springa i lite längre bort så där kommer jag nog spendera en del tid i sommar! Sedan kom pappa förbi och fikade vilket var väldigt roligt. Han stannade och tittade lite på dressyren också och blev mäkta imponerad! 
 
Nu har Fredrik precis kommit hem och vi ska nog gå ut och promenera i eftermiddagssolen om en liten stund. Sedan är det snart dags att slå på tv:n igen för att se hoppningen från Göteborg! Även den är ju rolig att se, trots att jag är dressyrnörd i grund och botten. :) 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|