KALL SKRITTUR

Precis kommit in från en iskall skrittur på Frolle med Erica & Exet. Egentligen var det inte mer än 6-, men känner knappt mina tår. Jag har ju stålhätta i stallskorna (såklart) och det gör väll att det bli extra kallt, trots att jag har extra fodring längst fram vid tårna. Vi var i alla fall ute i cirka en timma. Var inte alls peppad på att gå ut innan men nu känns det bara skönt. Har ni också dagar då ni inte alls har lust att gå ut och aktivera hästarna? Tvekar på att jag är ensam om det faktiskt! :) 
 
Nu tänkte jag sätta mig med ridteori-plugg och lite "bloggjobb". Förresten, nu när jag kikade in på blogg.se är det första jag ser att dom har fixat buggarna i deras app. Härligt, eller hur!? 
 
 
Gillar den här bilden skarpt. Älskar att fotografera hästarnas ögon, öron, mular och ben. Vet inte varför, men det är bilder jag brukar lyckas med! Någon av er kanske är intresserad av att inlägg med bara bilder på just dom motiven? Skulle det vara roligt att se? :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|