TÄVLINGSTERMINEN 2013

Gud vad jag längtar till Mars, då jag och Frolle drar igång tävlingsterminen 2013! Första tävlingen blir eventuellt 10/3 i Fagersta med en regional och en nationell start, eventuellt två nationella. Det beror helt på väglaget osv. om vi kommer åka, men som det ser ut nu ska vi i alla fall anmäla. 
Helgen därpå är det regionalt i Bollnäs och första helgen i April är det nationellt i Högbo två dagar som jag vill åka på.
I Maj är det inga speciella tävlingar jag redan nu har planerat in, men i Juni är det 2 nationella meeting jag är sugen på. 1-2 är det regionalt och nationellt i Bollnäs, helt underbart att det för en gångs skull är nationellt nära oss! 28, 29 och 30 är det lokalt, regionalt och nationellt i Gripen. Dit var jag i år också och debuterade nationellt, då jag var så nöjd och stolt att jag glömde bort mig lite i programmet haha. Dit vill jag defintivt åka nästa år också! Väldigt mysiga tävlingar och bra klasser. Big like! 
Därefter har jag inga tävlingar planerade förrän när Elitserien drar igång igen som ska bli superkul att delta i då också! Tredje året i rad för mig och Frolle blir det då. 
 
Jag är mer än taggad för tävlingsåret 2013, det ska bli så himla kul att göra det ihop med världens bästa kille vid min sida för tredje året i rad om allt går enligt planerna. Shit vad jag längtar! 
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ska bli jätte roligt att följa er under tävlingarna!! :)

2012-12-16 @ 20:32:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|