2012-11-07

Hej! Jag får be om ursäkt för att jag inte uppdaterade något igår, men jag hade verkligen fullt upp. Vi hade riddag igår - visitationprov (som jag fick A på :D), collage om den lodräta sitsen och markarbete. Fick rida en ganska kraftig D-ponny, Nutte. Han var väll helt okej att rida, hängde sig på bettet och "dog" lite då och då. Jag fick kämpa på med att behålla energin genom hela passet och passa yttersidan hela tiden. Ridskolehästar är ju experter på att smita undan så det gäller att man är skärpt! 
 
Sov hela bussresan hem (två timmar) och fick stressa som tusan när jag kom hem. Slängde i mig maten och kastade mig ut till stallet för att sedan åka till ridskolan.
Dressyrträningen med Frolleman gick jättebra. Vi fortsatte arbetet från förra tisdagen då vi jobbade med slutor i skritten och korta samlingar och skänkelvikning i traven. I galoppen jobbade vi på volt med båda galopperna (förvänd och rättvänd). Frolle kändes helt okej, lite vinglig när vi arbetade en bit innanför spåret så jag fick verkligen jobba med yttersidan. Hans galopp var super, likaså traven. Helnöjd! :D 
 
Nu sitter jag på projekt och vi ska nog köra igång något nytt. Tur att jag har en cappuccino från donken med mig, så kanske jag tar mig igenom den här eftermiddagen också! 
 
Vi hörs senare :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|