BLOGGAR JAG LÄSER

♥ http://linnolsson.se drivs av Linn Olsson som är en hoppryttare som för tillfället utbildar sin telefonköpta D-ponny Chagall. Hon är sjukt inspirerande, en riktigt helskön tjej som är målmedveten och peppande. Hon är en av mina få förebilder. 
 
♥ http://skogsrusset.blogg.se drivs av Matilda (som jag tidigare skrivit om). Hon är rullstolsbunden och har 3 hästar varav 2 som hon aktiverar dagligen. Hon är en tjej jag verkligen ser upp till, hon är riktig fighter! 
 
♥ http://tavlinghrpk.blogspot.se är en blogg som uppdateras med resultat från min ridklubbs tävlingsekipage. Jätteroligt att läsa om alla framgångar! 
 
♥ http://ericaschedin.blogg.se drivs av min kompis Erica. Hon har en ridtravare, Uran Buttler, som hon utvecklar i främst i dressyren. Efter allt dom varit med om tillsammans är dom verkligen värda det bästa! 
 
Detta är bloggarna jag slaviskt följer, som jag kikar in på nästan varje dag. Sedan finns det fler bloggar som jag bara "skumläser" då och då, kanske bara några gånger per månad. Jag har ju inte så mycket tid till att sitta och läsa bloggar hela dagarna heller, så därför håller jag mig till dom bästa. 
 
Tack för skrivtipset, Matilda!


Kommentarer
Postat av: matilda

naw, kul att du läser min blogg! läser din med ;)

2012-11-12 @ 16:30:44
URL: http://skogsrusset.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|