SATURDAY

Den här veckan har gått med en rasande fart, nästan så fort så det är skrämmande! 
 
Jag postade faktiskt ett inlägg igår från min skoldator, men det publicierades inte?! Så frustrerande, men nu vet ni i alla fall att jag inte glömde bort er. Jag sov ju hos Elin i Valbo, så fick nästan 2 timmars extra extra sovmorgon, gick upp halv nio, eftersom vi börjar 09:35 på fredagar. I skolan hade vi tre lektioner - matte, projekt och idrott. Jag kunde inte fokusera på uppgifterna alls, hoppas verkligen det blir bättre till veckan. Hemma igen så skrittade jag Frolle i 30-40 minuter, det är så himla hårt i marken och mörkt nu så man kan nästan inte göra något annat. Efter det åkte jag till Bygdegården i Enånger på "fetfest". Min f.d klasskompis höll i det, och det blev en riktigt grym kväll! Kände nästan inte en jävel, men det får man leva med när jag går i skolan 12 mil bort.. ;) Åkte hem ganska tidigt dock eftersom jag skulle upp 7 idag och ridelirida. Det var jätteroligt att träffa några gamla klasskompisar igen, saknat dom supermycket! 
 
Nu väntar jag in Nicole som snart ska komma hem till mig. Vi ska göra i ordning oss och i eftermiddag åker vi på Ryttargalan som Gävleborgs Ridsportförbund håller i, det ska bli riktigt riktigt roligt! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|