STALLKVÄLL

Haft en myskväll i stallet, så himla underbart med sånna här kvällar då jag inte behöver stressa och bara ta det lugnt. 
 
Först höll jag i en lektion för Erica och Buttler. Dom fick jobba på en mindre fyrkant idag med att samla upp, flytta bakdelen och fram igen genom varje hörn. Det var inte helt enkelt kan jag säga, vi höll på med samma övning i cirka 40 minuter innnan vi nöjde oss liksom. Buttler har stark vilja och krigar verkligen för att få igenom den, men vi är ju såklart envisare! I slutet satt jag upp också för att känna lite på honom. Mer om passet kommer ni kunna läsa här
 

Sedan var det dags för Frollisen som stod i stallet och gnäggade. Han var ju ensam en stund medan jag tränade Erica och Exet var inne på ridskolan med Madde. Han fick hälsa lite på Buttler innan dom gick hemåt, de är verkligen goa tillsammans! Han blev lite stollig när dom gick, men han lugnar ner sig efter ett tag när jag står med honom en stund och klappar på honom. Skrittade ut en stund barbacka på honom, men inte så länge dock. Det blev 20-30 minuter eftersom jag hörde något i skogen, så då vände jag ganska på en gång haha! Jag är helt okej feg när det gäller mörker ute i skogen! 
När jag kom hem ringde Madde och sa att hon var på väg hem. Exet haltade ganska ordendligt på framridningen, men tränaren, Åse, hade inte kunnat hitta någon svullnad eller värme. Det är förmodligen en vrickning från igår då han snubblade till ganska rejält med Erica på banan. Men just då la vi inte märke till något. Nu ska Exet alltså vila i alla fall till onsdagen nästa vecka så får vi se sen hur han känns. Han fick på sig BoT-paddarna nu under natten, pluttisen...
Känns i alla fall bra att jag har erfarenheter av halta hästar sen förr och kan med en gång säga att det inte är kotledsinflammation, utan som sagt troligtvis endast en vrickning. 
 
 
Jag och Exet i somras i Bollnäs där vi startade en lokal L:B1. Snygg han var där!
 
 


Kommentarer
Postat av: Erica

hoppas han kryar på sig fort <3

Svar: Jaa...
Pernilla Hägglund

2012-11-16 @ 17:21:35
URL: http://ericaschedin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|