GOD KVÄLL

God kväll! Här sitter jag, försöker töja ut mina favvojeans. Det är sånna med dragkedja i ryggen, som gick sönder i höstas. Har lagat dom nu och jag har blivit lite bredare, tog cirka 20 minuter att få igen den där jävla dragkedjan. Haha. Använde mig av nyinlärda mentala kraften så fick på mig dom till slut! 
 
Inspirationsföreläsningen var sååå inspirerande. En riktigt ball tjej det där, Anna Nordin. Extra ballt att hon delar med sig av sitt liv och det hon fått varit med om till andra, så vi också kan blir lika starka som hon. Själva föreläsningen handlade då om hennes liv, det hon fått vara med om och hur hon har kommit dit hon är idag. Efter lunch var det mer ingående praktiskt och teoretiskt om mental träning, hur man ska sätta upp mål, en handlingsplan, hantera stress och nervositet, ankare och lite smått och gott. Det jag framför allt ska ta med mig från föreläsningen är att slå den där lilla minatyren, även kallade Gremlin, på nosen och säga "jag kan" när han säger tvärtom och försöker trycka ner en. Jag känner mig mer taggad än någonsin att sätta igång med min handlingsplan, kunna checka av steg för steg och belöna mig själv och sedan känna hur närmare jag kommer det slutgiltiga målet. Underbart! 
 
Ha en bra kväll nu! Eller NEJ. Gör dig en bra kväll nu! 
 
'
 
Jag KAN, jag VILL, jag SKA #power


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|