Andraårselev

Sådär ja, nu var första dagen som andraårselev avklarad! Känns riktigt skönt med bara 2 år kvar, haha. Känner på mig att detta år kommer rusa iväg, fortare än det förra kanske. Med världens bästa tjejer och några egenvalda ämnen så känns det super, även om jag inte kommer komma hem förrän halv sju på torsdagar.. Det blir sena kvällar för mig på favvodagen alltså ;)  
 
Idag hade vi typ lekar/introduktion för bilogion och idrotten i "balongskogen". Jag hade fattat det som att vi skulle köra igång med lektioner på en gång, så jag släpade med mig datorn och idrottskläder och hade klätt upp mig lite men så skulle vi vara utomhus hela dagen. Haha, klantigt av mig egentligen att inte fråga, men det gick ju bra ändå. Kom hem strax efter 13 så jag har redan fixat i stallet. Frolle tömkördes. Jag fokuserade på skritt och trav idag. När jag ber honom att öka traven vill han gärna ta galopp, antagligen för att jag driver som en tok, så då tänkte jag att det var bäst att lägga galoppen åt sidan idag och låta honom förstå vad jag menar istället för att kanske röra till det mer för honom. Han var riktigt fin! Exet reds ut i skogen på en väg vi inte ridit på på länge, men han var lite seg idag och inte riktigt framme för skänkeln. När han väl gjorde som jag bad honom om avslutade jag för att inte trötta ut honom mer. Men satan i gatan vad fin hans galopp är nu, peppar peppar.. ;) 
 
 
Jag och Exet i våras. Gograbben! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|