Hej!

Nu är jag inne på mina sista sommarlovsdagar, som förmodligen även ni är. Några av er kanske redan har startat upp höstterminen? Jag börjar egentligen imorgon med upprop, men mina tåg går inte så att jag kan komma till det så jag pratade med min mentor och börjar på torsdag istället. Ska bli spännande att träffa dom nya ettorna och framför allt kolla tvåans schema! 
 
Idag har jag tvättat stallet med högtryckstvätten. Det blev rent och fräscht, så nu är det bara målningen kvar som jag tänkte göra i helgen. Ska strax åka in till stan med mamma, hämta ut mitt X-trafikkort och handla lite målarfärg och annat smått och gott. Ikväll ska jag och Frolle åka in till ridskolan och träna, för första gången på jag vet inte hur länge! Kul :) 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|