Packar

Plockar i, plockar ur, plockar i, plockar ur.. Det är verkligen ett riktigt pussel att packa och få plats med allt, haha! Jag ska åka till min syster i Söderköping i morgon och vara där till på söndag. Då tar jag tåget upp till Stockholm och är där hos Fredrik till på onsdag! Ska bli så himla kul och framför allt skönt att åka bort ett tag. Jag följde ju inte med mamma och pappa på semester i år för att jag inte ville att Frolle skulle vila när det snart var dags för meeting, då vill jag ha han trimmad. Men nu har vi ju inte tävling förrän den 31:a, en klass i Edsbyn så då får han en minivila på 4 dagar. Fredag och lördag skrittas han av Erica och sedan vilar han tills det att jag kommer hem. Han kommer rulla fram då, haha! 
 
Alltså, jag ska shoppa också och fattar inte hur jag ska få plats med allt på hemvägen, haha. Önska mig lycka till, det lär behövas ;) 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|