Morgonmys

Jag och Leon har varit ute på en morgonpromenad i mörkret nu innan det är dags för mig att sticka iväg till praktiken. Vi gick en liten bit längre på vägen som Leon är väldigt skeptisk på - mycket läskiga hundar, rundbalar, broar osv. Vi gick över en träbro och det gick jättebra! Det var dagens planering så efter det vände vi och gick hem igen. 

Nu har jag ätit världens största frukost - två koppar te, två tallrikar med fil och flingor och tre mackor. Jäklar om jag inte orkar med hela den här praktikanten nu.. ;) Frolle hänger med in, dock så rider jag utan hjälp men det gör inget. Bara speglarna är väldigt mycket till hjälp faktiskt. Ska bli jättekul! 






Kommentarer
Postat av: Erika Pettersson

Broar är läskiga de tycker vi oxå i mitt stall. ;)
Vi har en bro vi måste över visserligen en liten, men läskigt är de nu traskar de flesta på dock med något spänt steg. :)

Men de går.
Rider jag ut själv måste jag dock sitta av på vägen ifrån stallet, på hem vägen går de bra o rida över :)

Svar: Haha, knepigt med broar!
Pernilla Hägglund

2013-12-10 @ 12:55:53
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|