ONSDAG

Hej! Ledsen för att jag inte har uppdaterat er. Även om det låter lite classy så har jag verkligen varit upptagen. Om jag inte varit ute med hästarna eller i skolan så sover jag, haha. Är himlans trött hela tiden, så ska bli sjukt skönt med sportlov nästa vecka! Men nog om det. 
 
Igår kom mamma och Erica med Exet till Lervik åt mig vid lunch. Innan hade vi haft muntligt foderprov som jag fick A på! Därefter var det alltså hoppträning för Leif Hall. Exet var på hugget som vanligt, men ändå inte övertaggad. Men det brukar vara värre när man rider på kö och det är "bam bam bam". I traven blev han ganska springig så jag fick jobba med halvhalter och att sätta honom på bakbenen, men Leif sa då att jag skulle driva på honom istället. Men det struntade jag i eftersom att Exet inte hade blivit bättre av det. När han blir springig måste man ta det lugnt, hjälpa honom med takten och kittla honom med skänklarna vid armbågarna. Hur som helst, han hoppade superbra! Det var jätteroligt och det flöt på bra. Det blev något kråksprång och någon vägring som berodde på att jag inte tog ut svängen ordentligt och att det blev knas med galoppen på en linje. Men jag är jättenöjd! 
 
 
 
Duracellen ♥
 


Kommentarer
Postat av: Frida -Gratis bloggdesigner

Fin blogg du har:)

Svar: Tack! :)
Pernilla Hägglund

2013-02-21 @ 08:37:17
URL: http://fridaaaxelsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|