TISDAG

God morgon/god förmiddag! 
 
Jag har varit ute en sväng till stallet redan och ridit Exet. Han var fin idag, lite seg i början men det ordnade upp sig mot slutet och blev raka motsatsen - som vanligt ;) 
Strax före tolv ska jag åka till frisören. Jag är supersugen på en förändring, typ klippa av mig hälften. Men samtidigt måste jag tänka på att det ska gå att göra en donut, som dessutom blir snygg och inte sådär spretiga flätor runt om. Åh, hjälp mig! Ska i alla fall bestämma en ny tid för att slinga eller göra ombré sen.. 
Efter klippningen ska jag åka direkt hem, lasta Frolle och åka till ridskolan. Vi ska träna för Lena kl.14, så det blir lite stressigt. Kameran får stanna hemma idag, vet att mamma tycker det är jobbigt att filma då hon inte riktigt ser hur det går då. Så idag ska hon få vila och bara chilla på läktaren! 
 
Vad ska ni hitta på idag? :) 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|