Måndag

Hallå där! Nu är jag hemma i Hudiksvall igen efter ett par supermysiga dagar i Gävle. Idag ska jag tömköra Frolle och Buttler och rida Exet.
 
Jag ska tävla Buttler någon gång i Augusti så jag och Erica kör hårt med honom nu, tömkörning och träningar så ofta det går. Han börjar bli starkare i galoppen nu och klarar av längre galoppsträckor och stadigare i formen, men det finns gott om jobb kvar med honom såklart. Finns alltid något att slipa på, eller hur? ;) Sist jag tömkörde honom hade jag min körsele och inte en korrekt inspänning, men idag har jag ju min nya tömkörningssele, ordentliga tömmar och massor av olika inspänningsalternativ så det ska bli roligt att jobba honom idag och eventuellt försöka få upp honom i galopp. 
 
Erica kommer säkert fotografera, så ett par bilder kommer jag nog kunna bjuda på senare! Här kommer några som hon fotade när jag red Buttler i fredags. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|