18/6-13

Hej hallå tisdag! Jag gick upp strax efter sju idag för att jobba, men det visade sig att det hade regnat under natten så då blev det inget än på ett tag. Dessutom hade stortraktorn fått punktering på sitt vänstra framdäck så jag hjälpte pappa att ta av det och lassa på det på släpvagnen, så det är också en anledning till att inte blev någon körning. Vi har fått typ 5 punkteringar inom loppet av en vecka, 3 traktordäck och 2 balvagnsdäck har gått. Vad är oddsen liksom? 
 
Så idag har jag ledigt, även om jag tycker det är rätt ledigt att köra traktor också haha. Tänkte passa på att städa rummet, cykla en stund och styrketräna! Jag själv märker ingen skillnad alls på min kropp efter att jag har börjat träna mer så jag ska ta före- och efterbilder med några veckors mellanrum som jag hoppas kommer visa större skillnad än vad min spegel gör.. 
Ikväll ska jag och Frolle åka in till ridskolan och träna med dressyrgruppen. Idag ska vi rida igenom LA:3, om jag inte har fel, och filma. Vi har liksom en dressyrstafett mellan alla äldre dressyrgrupper på klubben, ganska roligt tycker jag! Frolle har känts riktigt fin dom senaste dagarna så jag ska försöka få honom lika fin och lösgjord idag. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|