"Gameday"

Idag har jag som sagt varit i Bollnäs och tävlat 2 klasser, LA:P1 och FEI Inledande. Det har gått himlans bra, men vi hade lite otur i sista. Men jag är supernöjd med dagen och är jättetaggad på att rida ännu en klass i morgon! 
 
Frolle gick jättebra på framridningen, han var lydig och kändes väldigt positiv och samarbetsvillig. Det höll i sig även på banan. Han gick som en klocka, bara längninarna som ställer till det för oss.. Blev lite vingel i öppnorna, fick inte riktigt igenom halvhalterna genom hörnet så det resulterade i att Frolle ville gå in på diagonalen. Men annars kändes det riktigt bra! Vi fick 68,289% vilket är ett nytt personbästa för oss som dessutom belönades med en andraplacering! 
 
Andra klassen kändes också bra. Red inte fram så länge utan fokade mest på att "väcka" honom och få igång honom, vilket jag tyckte jag lyckades bra med. Han kändes finfin i trav- och skrittprogrammet och en liten del i galoppen, men sen la han tungan över bettet vilket höll i sig ända fram till halten. Hahaha, protokollet fylldes med en 1, några 4:or och 5:or där eftersom han helt tappade bjudning och stöd och tungan slank ut. Jag försökte bara få honom framåt och låta honom fixa till det genom att ta fram händerna, men det gick inte. I ett enkelt byte stannade han till helt och ville inte alls röra sig, haha. Aja, det var otur, men så typiskt! Vi fick 57,375% och kom ändå alldeles utanför placering av 6 startande, haha. 
 
Imorgon hoppas jag att Frolle har koll på sin tunga och levererar som han kan! Bästa Frolle ♥
 
 
Glöm inte att kika in på "pakettävlingens" vinnares blogg, Johanna Kolm


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|