Hemmadag

Idag blir det en dag hemma för mig. Regnet öser ner så då kan man vara inne och städa utan att känna ångest för att inte vara utomhus, eller hur? Mitt rum bara måste städas ordentligt, det är kaos just nu haha. Sedan tänkte jag börja förbereda transporten och lite foder till vi ska åka på fredag. Vi har skjutsat skräp i den för någon vecka sedan så det är fula smutsfläckar på insidan av ena väggen och i taket som jag tänkte skura bort. Det ser ju inte speciellt bra ut när man kommer med en skitig transport till ett stort meeting ju.. Det ska också läggas in en spånbal i förrådskammaren ifall vi skulle behöva fylla på där borta. 
 
Tänkte om jag skulle fotografera det jag shoppade i måndags också, så jag har något smaskigt inlägg att bjuda på i alla fall! Ska såklart också rida. Frolle ska joggas och lösgöras på hacket och Exet kanske jag ska tömköra, eller så ska även han ridas på hacket. Jag har god tid på mig att bestämma! 
 
 
En låt som ni bara måste lyssna på, den rullar på 24/7 i mina öron. Såååå bra! ♥
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|