Måndag

Idag har jag haft det så bra! Red Frolle och Exet i morse. Det blev bus i skogen med båda två vilket både jag och herrarna uppskattade. Sedan åkte jag in till stan med Felicia och shoppade samt fikade på älsklingsjambo, godaste mackorna finns där! Kändes välbehövligt såhär med en dag på stan med min bästa vän. Shoppade massor kändes det som, men som vanligt när man kommer hem är det inte lika mycket i påsarna som man trodde haha. Bilder kommer!
 
Nu på kvällskvisten cyklade jag ner till sjön med Jennie och Erica samt deras hundar, Indra och Tea. Vi badade och busade, jätteroligt avslut på en jättehärlig dag! Nu ska jag hoppa i sängen och ladda upp inför morgondagen som ska spenderas vid havet med bästis, all day long. Vi hörs! 
 
 
Fick mina betyg idag. Jag är mer än nöjd! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|