Onsdag

Idag har min underbara klass och resten av naturbruksettorna från real kommit till våran gård på studiebesök! Vi har kollat in alla djuren, kört traktor och gått tipsrunda. Eller ja, dom har gjort allt, jag har tittat på. Haha. Dom kom strax efter tio i morse så jag fixade stallet samt putsade upp utrustningen innan. När dom åkte igen gick jag in och la mig en stund, sov i 2 timmar men kändes som 10 minuter.. Har även varit iväg till Konsum och hämtat ut min nya klänning. En melonröd chiffongklänning "high and low", superfin! Dock var den lite för liten över brösten och skavde lite i armhålorna, men men. Vill man vara fin får man lida pin. Den är ju ändå skickad från Hong Kong, finns endast i one size och tog cirka 20 dagar att levereras så jag behåller den ändå ;) Ni får se bilder nästa tisdag/onsdag! 
 
Jag ska snart sticka ut till hästarna igen. Packa det sista och duscha Frolle, som inte alls var så fin på träningen igår. Så typiskt verkligen, men jag hoppas det har vänt nu och att vi kan göra det bästa vi kan i morgon! Just nu ser det ut som att vi ska åka 05:30, så jag måste ställa klockan på 04:30 för att hästarna ska få frukost. Early mornings ♥
 
 
Bästa tjejerna igår på islänningarna, NB1A ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|