Regn, regn och mer regn

Det tar inte slut! Men i morse var det torrt en stund så pappa pressade ca 50 balar som jag har varit och hämtat hem nu på förmiddagen. Regnet har bara pausat någon kort stund men nu fortsätter det.. Tur att det är sommarregn så hästarna kan vara utan täcken i hagen :) 
 
Nu tänkte jag chilla lite inomhus innan middagen och eventuellt träna en liten kortis! Ska ut på en cykeltur ikväll med mamma efter att jag gjort klart i stallet också, men styrkan kan jag lika gärna göra nu. Hästarna får joggas i lång och låg form idag ute på vägarna på hackamore, vila munnen lite och bara ta det lugnt utan några speciella krav. 
 
Undra om jag ska gå ut och fota lite i regnet? Kan ju faktiskt bli rätt fina bilder och starka färger när det är lite grått ute och med regndroppar på gräset. Visar er senare i så fall! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|