Resultat

Frolle kändes fin idag också i tredje klassen för helgen i Bollnäs. Men jag förstår mig inte på procenten. Jag tycks ha "fastnat" på att ligga på 58-60%, i ett helt jävla år. Men både jag och min tränare ser och känner stor skillnad, men varför visar då inte procenten detsamma? Domarna påpekar att han inte har någon bjudning i travlängningarna, men bjudning har han, det kan jag lova. Tycker en domare borde se skillnad på en häst som bjuder och en som helt enkelt inte riktigt kan få fram benen. Jag får för tusan hålla i honom. 
 
Jag vet inte vad ska jag göra, för om jag gör som en domare säger gör jag fel enligt en annan och tvärtom. Det är riktigt frustrerande, speciellt när 3 domare som ser exakt samma sak dömer från 5-7 på samma rörelse. Konstigt att procenten i regionala program bara ökar och ökar medan det står stilla nationellt, även om det är samma rörelser dock med lite hårdare bedömning. Tycker ändå att man borde se skillnad. 
 
Hur som helst, jag ska inte haka upp mig på detta. Vi gör vårat bästa, jag och Frolle, och vi ska fortsätta kämpa mot våra egna små mål och så länge det känns bra är jag nöjd. Nu taggar vi om till nationaldagsdressyren i Segersta! Ska bli roligt att åka dit och tror Frolle kommer gilla underlaget där! 
 
 
Glöm inte att kika in på "pakettävlingens" vinnares blogg, Johanna Kolm


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|