Söndag

Hejsan! Jag har haft en underbar helg tillsammans med fina vänner, sena kvällar och ännu senare morgnar, men så värt det. Igår var jag bara hemma några timmar på kvällskvisten för att göra stallet och rida. Frolle gick lite lösgörande både ute på en gräsväg och på banan. Jobbade honom på volt och försökte bara få ett jämnt stöd i handen, enkelt men nyttigt! Han kändes fin i slutet :) 
 
Kände mig så himla onyttig nu när jag kom hem så jag drog igång en halvtimmes styrka, skönt att få det ur sig liksom! Men jag har inte alls varit onyttig, snarare tvärtom. Men det kanske är för att jag inte varit hemma, jag vet inte.. Skönt var det i alla fall! 
 
Senare ikväll ska jag och mamma åka in till ridskolan med Frolle. Lena ska tömköra honom och jag tänkte ta med kameran och filma! Hoppas han håller sig i skinnet och inte är så mammig, då ska det nog gå bra. 
 
 
Har ni något ni vill läsa mer om är det bara att skicka iväg en kommentar, så jag försöka uppfylla önskemålen! :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|