Tisdag

Hej hej! 
 
Idag har vi i NB1A varit ut till Stackbo och ridit islandshästar. Vi red en uteritt, 10 ekipage tillsammans i alla tre gångarter. Det var superkul när vi väl fick tölta och galoppera på dom små hästarna, men mestadels skrittade vi och det var ganska tråkigt och jag fick ont i rumpan haha. Jag fick rida Stormur, en svart ganska stor islänning. Det var en privathäst och han kändes väldigt välriden. Det var inga problem att få honom jobba och han lyssnade bra på mina hjälper! Och tölt måste vara den bekvämaste gångarten, jag lovar! 
Vi gick även en tipsrunda och grillade hamburgare. Mysig dag :) 
 
Nu ska jag städa rummet innan det är dags att åka på träning med Frolle. Igår var vi bara ut på en långpromenad tillsammans eftersom han tävlat i helgen och han ska hinna återhämta sig innan torsdag då vi ska tävla i Segersta. Ska försöka få loss honom ordentligt idag men ändå jobba honom i en högre tävlingsform och försöka hitta bra lägen, som kanske kan försöka få igenom på tävlingen också. 
 
 
My beautiful boy ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|