2013-03-01

Hej Mars ♥ 
 
Jag är heltaggad på Mars månad. Min och Frolles tävlingssäsong drar ju igång nästa vecka och vi hinner tävla 3 gånger innan månadens slut. Dessutom ska vi vara med på en domarkurs som ska bli superkul! Känner på mig att veckorna kommer flyga iväg nu, i och med att att det blir ljusare, varmare och allmänt härligare att göra allt. 
 
Jag har varit ut till förrådet en snabbis och fotat hästprylar som är till salu, har massvis av olika grejer som bara ligger och skräpar. Skickar några bilder till intresserade nu, hoppas dom nappar så jag får in lite pengar till "stallkassan". Sedan ska jag springa ut till hästarna. När dom är ompysslade och ridna ska jag iväg till Erica och fota Tea - sötaste hundvalpen jag någon sett! Om bilderna blir bra lägger jag upp dom här också! 
 
Har ni något speciellt ni väll läsa om idag, eller under helgen? Jag är galet skrivsugen - det bara kryper i fingrarna på mig. Tipsa, tipsa, tipsa! 
 
 


Kommentarer
Postat av: Tova & Lina - UNBEATEN.SE ♥

Oj, vad konstigt.. De var de själva som sa att de ville ha med den frågan, men jag kan höra med dem! Så länge tar jag bort frågan. Tack för att du sa till!

Svar: Vänta, va? Jag har inte kommenterat något hos er :)
Pernilla Hägglund

2013-03-01 @ 16:05:29
URL: http://www.unbeaten.se
Postat av: Tova & Lina - UNBEATEN.SE ♥

oj förlåt, skickade fel!!

Svar: Tänkte jag å, haha! :)
Pernilla Hägglund

2013-03-01 @ 17:25:25
URL: http://www.unbeaten.se
Postat av: Lovisa

Supersöt design! :)<3
kramis

Svar: Tack! Kram
Pernilla Hägglund

2013-03-01 @ 18:33:42
URL: http://ponyflash.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|