LÖRDAG

Tjeeena! 
 
Tror min kropp har gått tillbaka några år, då jag har börjat vakna av mig själv helt otrött tidigt på morgonen. När man väl vaknat känner jag att det inte är någon idé att försöka somna om igen, för att det tar så himlans lång tid att somna och för att man inte sover lika bra. Förut har jag, om jag fått chansen, kunnat sova åtminstone till klockan 12. Jag gick i alla fall ut och tog ut hästarna när jag vaknade idag. Ganska skönt ändå att vakna i tid och inte känna att man missat halva dagen!
 
I alla fall, idag ska jag och mina systrar åka in till stan och handla. Jag ska kika på ett par sportshorts och ett linne till sommaren. Nästa vecka ska ju jag och pappa åka in och köpa ett par löparskor åt mig, så jag kan börja motionera utomhus också (jag ska liksom vara med i vårruset i Gävle, och om mina benhinnor ska klara av det är det dags att börja träna på grusvägar och asfalt också - inte bara på min crosstrainer). Efter stan ska jag övningsköra till Växbo. Ingen aning hur långt det är dit, men vi ska i alla fall dit och käka påskmiddag. Mums! Hoppas dom har gott om köttbullar och rödbetssallad, för det är typ det enda jag äter. Haha. 
Ikväll ska jag ta hand om mina älsklingar. Frolle ska få komma ut och sträcka på benen, dock lite lugnt men jag känner att både han och jag kan behöva lite fart innan vi kickar igång nästa veckas planering inför Högbos nationella. Exet ska jobbas igenom, från topp till tå. Inte på banan dock, eftersom han har mer "autoenergi" ute i skogarna så kan jag jobba honom mer korrekt utan att först få honom att reagera för skänkeln. Om ni fattar? 
 
Nej, nu ska jag göra mig i ordning så vi kan åka. Vi hörs under dagen om jag får en lucka! 
 
 
Instagram-bild :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|