2013-05-05

Hallå! Sista dagen denna vecka idag, söndag. Jag ska ägna den åt att städa mitt rum, kanske gå en powerwalk och vara i stallet med mina absoluta favoriter. Det kommer säkert dyka upp något mer under tiden, det gör det nästan alltid. 
 
Jag har sett att många nappat på den nya bloggportalen, som jag nämnde igår. Det tråkiga är att alla bloggar i stort sett har samma utseende, eller mall. Man kan liksom bara ändra bakgrundsfärgen och headern och resten är the same. Tråkigt tycker jag, man vill ju ha en personlig design! Fast det kanske går att göra den så, bara det att är svårt att hitta kodmallarna eller nåt. 
 
Om ni har något ni vill läsa om idag är det bara att höra av er i en kommentar, så försöker jag göra det bästa av det! Deal? :) 
 
 
Svante igår när jag för första gången kopplade honom och gick ut. Exalterad kanin, oja! 


Kommentarer
Postat av: Tussie & London - ung ryttare med höga ambitioner

Superfin blogg! Allt bra?

Svar: Tack! Kanonbra, med dig då?
Pernilla Hägglund

2013-05-05 @ 11:19:50
URL: http://londonryttaren.se
Postat av: Tussie & London - ung ryttare med höga ambitioner

Sv; Jadå!

2013-05-05 @ 19:53:52
URL: http://londonryttaren.se
Postat av: Anonym

Vill tipsa om min nya blogg på horsespot's nya portal horseworld. Jag bloggar om min väg frammåt i ridningen, ridpass, träning, tävling, åsiktsinlägg, utrustning m.m
Inlägg från dagens tävling, åsiktsinlägg om att få hästen att verka bråkig, och mer. Hoppas verkligen du klickar in och kanske följer bloggen ^^
agnesthomson.horseworld.se
/Agnes

2013-05-05 @ 20:43:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|