Fredag!

Friday, friday, friday... Vad finns inte att älska hos en fredag? 
 
Som sagt, jag har varit hemma idag. Drog ut på en powerwalk i morse innan frukost efter att jag släptt ut hästarna. Sedan har jag varit ute i stallet framm till nyss. Har mockat, packat hö, spånat transporten, putsat upp det som ska användas i helgen, skrittat ut på ca 40 minuter med Frolle och även packat lite. Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan åka in till stan med min syster och äta på en fancy restaurang! Mamma och pappa skulle bli bjudna av Arla eller nåt ikväll så då lyxar jag och Madde också till det med lite finmat. 
 
Senare ikväll ska jag duscha Frolle så hela han är smutsfri och tävlingsfin. Älskar att förebereda allt innan tävling, det är så mysigt och man blir så taggad! 
 
 
Prickismulen ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|