Monday

Ny vecka, nya saker att se fram emot och en vecka närmare sommarlov, heeeeelt ok! Praktiken idag gick bra men tiden gick så himlans sakta. Jag hjälpte till med utsläpp, sopade kortsidesläktaren, mockade utebanorna, red Indy och gick igenom alla ridskoletäcken som låg ihopslängda i en hög i ett förråd, smutsiga och inte så fräscha. Indy kändes fin, verkar som hon börjar förstå att det är skönt att jobba i en korrekt form. Hon sökte sig nedåt och lyfte upp ryggen. Tror verkligen att hon med en fodervärd skulle kunna starta några dressyrtävlingar i framtiden, hon är ju verkligen en mysig och samarbetsvillig ponny! 
Det blev ingen träning för Lena idag då hon följde med sin dotter Carro till Strömsholm på dressyrtävling. Det var ju synd, men jag hade ju fullt upp ändå. Red Frolle på banan en stund nu på kvällen. Vi jobbade mest med basics och över cavaletti med några upphöjda bommar. Vet inte om det berodde på mig, Frolle eller att Exet också var på banan samtidigt, men det gick inte helt hundra idag. Visst var han ganska fin, svarade fint men jag önskade lite mer. Skrittade av honom ganska länge och sedan åkte back on track på. Fan, kom på nu att jag glömde stretcha honom... Får göra en lång framskrittning imorgon och hoppas att både han och jag jobbar ihop och är avslappnade så vi kan få ut så mycket som möjligt från träningen. Apropå det, jag kanske inte har berättat att Frolle ska med till skolan i morgon? Vi har gästtränare, Fredrik Böhling. Vi har tränat för honom en gång tidigare jag och Frolle, så det ska bli roligt att göra det igen - dessutom gratis! ;) 
 
 
En bild från idag där jag rider honom lite lägre i formen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|