Dressyrstövlar

Jag är så sjukt sugen på att köpa ett par nya dressyrstövlar till tävling. Mina Cavallo Grand Prix Plus som jag har nu är lite för stora (hade lite för bråttom vid köpet så vi mätte inte, tog typ första bästa och trodde att mina vader kanske skulle bli lite tjockare, mina fötter lite större och ben lite längre). Jag börjar gilla lackade stövlar mer och mer och har fastnat lite för De Niro's lackstövel. Tycker om när både foten och skaftet är lackat och inte bara skaftet. Det ser mycket stilrenare ut. Men samtidigt skulle jag vilja ha ett par till Cavallo Grand Prix plus fast anpassade för mina ben. Fast kanske lite tråkigt när jag har sådana redan? 
Annars är ju Königs Favorit ganska snygg också. 
 
Jag ska inte köpa några än, men funderar på att köpa nya nästa år eller året därpå. Sista ponnyåret eller första året på stor häst? Vad tycker ni om stövlarna? Hjäääääääälp! 
 
De Niro
Königs - Reitstiefel Modell FAVORIT -- CALEVO.com Shop
Könings Favorit
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

De Niro! :)

Svar: Okej, tack! :D
Pernilla Hägglund

2013-11-28 @ 08:33:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|