Onsdag

Hejsan! Jag orkade verkligen inte sätta mig vid datorn igår, hade noll motivation till att blogga och massor av annat att göra istället. Men jag skriver lite om min dag nu istället :)
 
Innan praktiken gick jag med Leon på ridbanan. Han fick ha på sig schabrak under sadeln för första gången och det var inga problem över huvud taget. Däremot var han jätterädd för Erica & Buttler som trimmade lite samtidigt som oss. Det måste vara det att hon satt på Buttler som gjorde Leon misstänksam, men han fick gå fram och kika lite närmare på dom och nosa. Jag började även vänja honom med lite uppsittningsrörelser, samt att jag slog lite med handen på sadeln och runt sadeln. Han var jätteduktig som vanligt! 
 
Sedan åkte jag och mamma in till praktiken med Frolleman. Jag tränade för Lena och det gick superbra! Vi fortsatte att jobba med halvhalter och övergångar mellan ökning och samling. Tog med samma tänk och arbete till fyrkantsspåret och det gick sådär till en början, men efter att jag hittat knapparna gick det hur bra som helst. Stackars Frollisbollis blev jättesvettig så på lördag ska jag klippa honom igen. 
Resten av praktikdagen hjälpte jag stallpersonalen som bara var två stycken, sopade hela stallet, fodrade och tog in hästar. Sist men inte minst var jag med på småbarnslektionen, och jag bara älskar att vara med dom! Det är så roligt :) 
 
 
Glöm inte frågestunden! 
 


Kommentarer
Postat av: Erika Pettersson

Kul att det går så bra med sadel och sånt på nya pållen. :)

Svar: Ja det är så skönt! :D
Pernilla Hägglund

2013-11-13 @ 12:07:42
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|