På väg

Nu är jag, mamma och Frolle på väg till ridskolan och ska hoppträna! Det ska bli riktigt roligt, men jag räknar med träningsvärk för både mig och Frolleman ;) 

Underlaget igår var ok så jag skrittade/joggade Frolle en stund på ridbanan. Leon fick bara på sig utrustningen och sedan hängde jag på honom i stallet. Det gick hur bra som helst, det enda som var läskigt var när jag gled ned till backen igen. Jag nöjde mig då och plockade av allt, sen fick han på sig transportskydd på frambenen en stund när han åt i boxen. Han sparkade lite men när han fick nosa och kika lite gick det bra. Helt otroligt vad duktig han är, min lille Leon! 

Och har jag inte världens underbaraste pojkvän som överraskar mig genom att komma hit från Stockholm, helt utan att jag visste det! Han har lurat i mig hela veckan att han skulle till Sälen men sen kommer han hit.. Världens bästa! 

Vi hörs mer senare med bland annat lite svar från frågestunden. Hej så länge! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|