Tisdag 15/10

God morgon ♥ 
 
Idag har jag praktikdag. Jag börjar elva så jag har haft sovmorgon. Eller jag ställde klockan på 7 och har pluggat lite. Nu ska jag gå ut och packa sadelvagnen. Mamma kommer in med Frolle vid 14 och då ska jag rida för Lena. Han vilade igår på grund av att jag var på möte med HRPK's utvecklingsteam. Egentligen vill jag ju alltid skritta dagen efter tävling, men ibland måste man planera om.
Träning idag, uteritt i morgon och på torsdag, fredag tömkörning och lördag skritt. Tävling i Timrå på söndag igen. Kul!
 
Exet var varm i vänster framben igår när hovslagaren var här, det var han som kände det. Idag kände jag inget annat än att han var jämnvarm i alla fyra. Men för säkerhetsskull ska han ta det lugnt ett par dagar men med uppsikt såklart. Vi ska springa med honom också och kolla. 
 
Nu ska jag sticka ut i stallet, vi hörs senare! 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|