Torsdag

Hallå där ute! Hoppas ni gillar bilderna på mig och Frolle, för det gör jag! Det finns som sagt hela 4 delar, massvis av otroligt fina höstfoton som kommer komma upp lite då och då här. 
 
Idag fick vi sluta två timmar tidigare på engelskan. Lektionen är normalt ungefär 3 timmar. Vi skulle bara genomföra vårat argumenterande tal och sen fick vi sluta. Jag argumenterade för dödshjälp, och dom andra tjejerna i klassen om längre helg, prostitution, droger och laglig rökning. Riktigt duktiga allihopa! 
Jag käkade på bussen hem så jag kunde dra ut till stallet och rida med en gång. Frolle fick komma ut och klättra i lite backar och gå lång och låg på hacket. Jag red barbacka för lite balansträning och att få ner benen ordentligt.
I morgon ska jag trimma honom på banan. Ställer in tömkörningen och lägger in lite lösgörande över bommar från ryggen istället. Längesen jag trimmade honom själv på banan hemma faktiskt. 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen, i morgon är det fredag! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|