16/9-13

Hej på er, allt bra? Med mig är det sådär, kroppen känns seg och trött idag. Det beror antagligen på körtelfebern, men mer än så är det inte och det är ju skönt! På onsdag tänkte jag försöka ta mig till skolan igen. Fjärde veckan jag är hemma nu, och det känns verkligen inte bra. Nästan ett halvt sommarlov ju..?! Vill inte ens tänka på hur mycket jag har att göra när jag kommer tillbaka, uuuuuuusch! 


Jag har varit ute och rollat övre halvorna av boxarna nu, sen tog det slut på färg, men jag tror det ändå var bra att jag slutade för det kändes rätt jobbigt. Tog även in hästarna en snabbis för att slänga på regntäckena, det både regnade och blåste på förmiddagen och jag vill ju inte att Frollisen ska bli sjuk inför nästa elitomgång - det är det sista vi behöver. Men såklart slutade det regna och solen började kika fram när jag släppte ut dom igen, så typiskt haha! Ikväll ska jag bara skritta ut en stund på Frolle, han gick ju på banan varje dag förra veckan och det skäms jag över. Det var oplanerat, men Frolle har tyckt varje pass varit roligt ändå så jag tror inte han har tagit någon skada. I slutet på denna vecka tänkte jag börja rida i alla tre gångarter, om läkaren tillåter så att säga :) 


Frollebus i vintras! Tror inte jag visat bilderna från detta longeringspass, är det något ni vill jag ska publicera? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|