Godmorgon

God morgon! Skönt att sova ut idag. Det känns att körtelfebern sitter kvar eftersom jag är så trött, annars brukar jag kunna hålla mig vaken hur länge som helst. Men det ska höra till det normala i körtelfeber, om man kan kalla det normalt haha, att känna sig trött långt efter att man blivit "frisk". Ingen skola för mig idag eftersom jag gjort alla uppgifter jag fått tilldelade. Vissa lärare har inte skickat något, även fast min mentor mailat dom och tydligt sagt att jag skulle plugga ikapp denna vecka. Stor suck på dem, eftersom jag nu kommer behöva plugga deras uppgifter när jag har massor av annat att göra samtidigt.. 
 
Idag ska stallet fixas i vanlig ordning, såklart. Jag ska vända ut och in på Svantes bur också, jag fattar inte hur han lyckas stöka till så himlans mycket. Jag tänkte tömköra Frolle på banan och prova gå efter idag, jobba lite skänkelvikningar och öppnor - lösgöra honom på ett till plan så att säga. Jag brukade ju gå bakom förut också innan jag blev sjuk och fick sluta röra på mig så mycket, men nu när jag är frisk ska det ju gå precis som vanligt. Om han känns avslappnad och tillfreds tänker jag piaffjobba honom lite också, så jag får inte glömma sockerbitarna inne den här gången! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|