Music ♥

Alltså musik är en så sjukt viktig grej för mig. Jag lyssnar i princip alltid på musik - på nätterna, vid datorn, i stallet, när jag tränar, när jag rider osv.. Många tycker att det är oansvarigt att rida med musik i öronen, men om man använder iphonehörlurar hör man omgivningen bra, om man inte har det högsta då såklart. Jag blir så mycket mer koncentrerad och taggad när jag rider till musik! 
 
Jag har en speciell playlist som jag lyssnar på när jag rider. Den kan ni hitta HÄR. Den innehåller mest akustisk, lugn och glad musik - sånt som får mig på bra humör.
Förut brukade jag lyssna på dubstep när jag red, men jag blev mest stressad och lite för mycket "på" av det så la det åt sidan. Haha, konstigt hur musik kan påverka ens ridsätt! Annars skulle det var ballt att rida ett dressyrprogram till en dubstep låt. I framtiden kanske man ska göra ett kürprogram med det, om man har rätt häst för det? ;) Skulle verkligen vara nåt, haha! 
 
Brukar ni lyssna på musik när ni rider, eller är ni kritiska mot det? Berätta! 


Kommentarer
Postat av: Erika Pettersson

Jag älskar o lyssna på musik när jag rider ut ensam. :)
Har de på högtalaren så jag inte har headsett i för då kan jag höra bilarna m.m. lättare, men så skönt o man slappnar av bättre.

Dock inte när jag tränar eller så då måste jag fokusera mer på ridningen o då vill jag inte ha musik på.

Svar: Tack för din åsikt!
Pernilla Hägglund

2013-09-16 @ 10:38:32
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/
Postat av: EBBA LAGERSTRÖM

Jag tycker verkligen inte det är fel att ha musik när man rider, helt seriöst tror jag nästan att det är bättre, man kommer lite mer i sen egna lilla bubbla, rider man inte lektion, då tycker jag det inte spelar någon roll!!

Kram på dig!!

Svar: Nej, på lektioner måste man ju höra sin tränare! Tack för din åsikt, kram :)
Pernilla Hägglund

2013-09-16 @ 13:18:15
URL: http://ebbalagerstrom.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|